Включена камера на автомобил е записала как възрастен мъж безскрупулно задира

...
</TD
>Включена камера на автомобил е записала как възрастен мъж безскрупулно задира
Коментари Харесай

Възрастен мъж безскрупулно надра кола

Включена камера на автомобил е записала по какъв начин възрастен мъж безскрупулно задира кола, видя Plovdiv24 във Facebook групата " Забелязано в Пловдив - Seen in Plovdiv ".

Мъжът сякаш инцидентно минава през колата, с цел да се прибере към дома си, само че в действителност задачата му е да задере съществено автомобила благодарение на ключ.

Смущаващото е, че случката се е разиграла измежду бял ден в обедните часове, а виновникът даже се обръща, с цел да види дали се е справил сполучливо със задачата. 

Потърпевшият е описала случката с колата му по следния метод:

" Хулигански действия на възрастен човек. Случката се развива в кв. " Съдийски " на ул. " Хан Аспарух " 135, очевидно към дома на въпросния човек.

Изпращам фотоси и видеа от видеорегистратора от колата ми, който снима в режим на паркинг. На тях ясно се вижда по какъв начин възрастният човек драска с ключ или различен изострен предмет по колата. Колата е надрана от всички страни. Нито познавам индивида, нито съм го виждал до момента, с цел да имаме каквито и да е пререкания. "

Потребителите незабавно започнаха да разясняват действието:

" Живея в квартала и през лятото моята кола също беше одраскана. Дано сходни действия да не останат безнаказани и всички да получат това което заслужават. ", споделя потребителка.

" Мисли си, че и пътя до тях е негова благосъстоятелност, за това очевидно се прави на тексаски шериф. Онзи ден една лелка до мола същите простотии ръси, хората нямали работа да стопират до блока им, паркоместата били за тях единствено. ", споделя друга.

Според някой консуматори същия възрастен мъж вдигаше чистачките на автомобил още веднъж паркирал до дома му.

" Е, този субект към този момент се е появявал на такива видеа. Просто някой би трябвало да го вкара в болница очевидно с цел да спре да прави тези нелепости! "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР